Εφοδος του ΣΔΟΕ στον δήμο Αλίμου -Τι αναφέρει ο δήμαρχος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από το μεσημέρι της Παρασκευής σε συγκεκριμένη υπηρεσία του δήμου Αλίμου.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ξεσκονίζει υπόθεση που απασχόλησε τα ΜΜΕ πριν από λίγες ημέρες.

Το επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης -με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- επιβεβαίωσε την είδηση για την έφοδο κλιμακίου του ΣΔΟΕ που αποτελείται από 5 ελεγκτές, στον Δήμο.

Όπως αναφέρει στις αναρτήσεις του, ο κ.Κονδύλης περιμένει υπομονετικά στο γραφείο του τους εφοριακούς για να…τον ελέγξουν, όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Δείτε τα μηνύματα του δημάρχου

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ «ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ»

Είναι γνωστό ότι ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν διαρκώς τον Δήμο μας σε κάθε γνωστή και άγνωστη ελεγκτική αρχή του Ελληνικού Δημοσίου, ώστε να προκαλούν διαρκώς ελέγχους (ΙΚΑ, ΣΕΕΔΔ, ΣΕΠΠΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο, Ελεγκτές Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εισαγγελία, Υπουργείο Εσωτερικών κ.λπ. κ.λπ. …).

Για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιόμουν εδώ και αρκετό καιρό πώς και δεν μας έχουν στείλει ακόμα το ΣΔΟΕ, γιατί μόνο αυτό δεν μας είχε έρθει μέχρι σήμερα για έλεγχο.

Σήμερα όμως, το ζήσαμε κι αυτό!!

Από σήμερα το πρωί, 5 στελέχη του ΣΔΟΕ κάνουν «φύλλο και φτερό» τα αρχεία και τα έγγραφα του Δήμου μας και ιδίως της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε ανοιχτοί και συνεργάσιμοι σε κάθε έλεγχο, και μάλιστα χαιρόμαστε, γιατί για ακόμα μία φορά θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι όλα στον Δήμο μας γίνονται σωστά, νόμιμα και με πλήρη τάξη.

Είναι, όμως, πραγματικά κρίμα, να αναλώνουμε διαρκώς αμέτρητες ώρες, αιρετοί και υπάλληλοι, για να φωτοτυπούμε, να δίνουμε αντίγραφα, να συντάσσουμε διαβιβαστικά έγγραφα κ.λπ.

Κοντεύει να γίνει κύριο έργο μας η παροχή στοιχείων και η συνεργασία με ελεγκτικές αρχές, αντί να παράγουμε ουσιαστικό έργο για την πόλη μας και την κοινωνία.

Είναι επίσης πολύ λυπηρό που ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης το μόνο που έχουν να εισφέρουν στην τοπική πολιτική ζωή είναι οι διαρκείς και επίμονες καταγγελίες, κατά τρόπο εμπαθή, νοσηρό και εμμονικό.

Αν νομίζουν ότι έτσι μας ταλαιπωρούν ή μας κάνουν να χάνουμε χρόνο, τότε είναι πραγματικά απελπισμένοι!

Το σίγουρο είναι ότι, μετά και από την επίσκεψη του ΣΔΟΕ, τα συγκεκριμένα στελέχη της αντιπολίτευσης κυριολεκτικά «το τερμάτισαν», μιας και δεν υπάρχει πια κανένας άλλος ελεγκτικός κρατικός μηχανισμός για να μας καταγγείλουν!!

Αν και δεν παίρνω και όρκο, είναι ικανοί να ψάξουν και να ‘ανακαλύψουν’ όλο και καμιά ακόμα ξεχασμένη ελεγκτική υπηρεσία, για να μας την στείλουν προσεχώς…

Υ.Γ.: Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, αναμένω τους Ελεγκτές του ΣΔΟΕ να εισέλθουν από λεπτό σε λεπτό για έλεγχο και στο Γραφείο Δημάρχου!!