Μιχάλης Αναστασίου: Ποιος ήταν ο ξάδελφος της Ελευθερίας Ελευθερίου που δολοφονήθηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θύμα στυγερού εγκλήματος έπεσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην Κύπρο, ο Μιχάλης Αναστασίου, γνωστός ως Σιάλος. Ο 39χρονος επιχειρηματίας, γνωστός στον «κόσμο της νύχτας» στο νησί, δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες και στη συνέχεια βρέθηκε απανθρακωμένος στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, ενώ η Αστυνομία, που διερευνά τον φόνο, πιστεύει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο Μιχάλης Αναστασίου ήταν ξάδερφος της τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου.

Μάλιστα, η ίδια από τη Βιέννη, όπου βρίσκεται ως προσκεκλημένη της ελληνικής αποστολής της Eurovision, δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Αναστασίου:

Πάρε δώσε και ανοικτούς λογαριασμούς με ανθρώπους της νύχτας στις ελεύθερες περιοχές αλλά και στα κατεχόμενα είχε το θύμα της στυγερής δολοφονίας στη Ξυλοφάγου το βράδυ το Σαββάτου, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Ο 39χρονος Μιχάλης Αναστασίου Σιάλος, γνωστός στην επαρχία Αμμοχώστου και ως «Μάικ», είχε απασχολήσει την αστυνομία επανειλημμένα, ενώ εξέτισε πριν από μια περίπου δεκαετία ποινή φυλάκισης στις φυλακές Κορυδαλλού στην Ελλάδα, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ο Σιάλος είχε γλυτώσει από δολοφονική απόπειρα που έγινε εναντίον του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2013, έξω από λέσχη στη Ξυλοφάγου.

Ανοικτή η πόρτα του συνοδηγού

Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, πολίτες που περνούσαν από την πρώτη αερογέφυρα που ενώνει την Ξυλοφάγου με τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία για φλεγόμενο αυτοκίνητο σε παρακείμενο χωματόδρομο.

Αμέσως ανταποκρίθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις της δημοκρατίας αλλά και της Βρετανική Βάσης Δεκέλειας. Μόλις τα δύο πρώτα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι στο διπλοκάμπινο βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού ένα μισογερμένο πτώμα άντρα το οποίο, σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, είχε γίνει ένα με το κάθισμα, ενώ όπως μαθαίνουμε, οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο παρατήρησαν ότι το κρανίο του ήταν ματωμένο, κάτι που σημαίνει ότι ήταν, πιθανόν, ήταν γνωστό εξαρχής ότι ο 39χρονος πρώτα δολοφονήθηκε και μετά  κάηκε. Μένει να διαφανεί κατά πόσο ήταν ζωντανός μετά τους πυροβολισμούς.

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι η πόρτα του συνοδηγού ήταν ανοικτή. Οι πυροσβέστες κατέσβησαν την πυρκαγιά αλλά η σορός του θύματος είχε υποστεί ήδη εκτεταμένη απανθράκωση.

Πυροβολήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, χθες κατά τη νεκροψία στη σορό του Μάικ, διαπιστώθηκε ότι δέχθηκε πυροβολισμό από πολύ κοντινή απόσταση από την πλευρά του συνοδηγού, από άτομο που είτε καθόταν στο αυτοκίνητο είτε άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε.

Εδώ να σημειώσουμε πως  υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχαν κι άλλα άτομα στο αυτοκίνητο και μόλις το θύμα πυροβολήθηκε να τράπηκαν σε φυγή.

Ο πυροβολισμός που έπληξε το θύμα στο στήθος και στο κεφάλι προήλθε μάλλον από πιστόλι.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την Ελευθερία Ελευθερίου: Η στυγερή δολοφονία και το...ξεκαθάρισμα λογαριασμών!