Τουρίστες πλήρωσαν για πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και βρήκαν ένα… γιαπί (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η περιπέτεια ομάδας Βρετανών τουριστών, οι οποίοι έκλεισαν μέσω εταιρείας πακέτο διακοπών στη Χαλκιδική.


Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τουρίστες περίμεναν να χαλαρώσουν σε πολυτελές ξενοδοχείο, όμως όταν έφτασαν εκεί το μόνο που είδαν ήταν ένα... γιαπί!

Σωροί χωμάτων και εκσκαφείς ήταν στο σημείο που υποτίθεται ότι θα έβρισκαν το μικρό τους παράδεισο.

Οι Βρετανοί εξοργίστηκαν και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στα social media.

«Το υποτίθεται ολοκαίνουργιο, πέντε αστέρων ξενοδοχείο που κλείσαμε είναι η απόλυτη ντροπή!!!», γράφει ο Τζες Γουντχάουζ από το Ντέρμπισάιρ και συνεχίζει: «Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο, όμως υπάρχουν σοβαρά θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Αυτό το ξενοδοχείο δεν έπρεπε να έχει ακόμα ανοίξει. Αποφύγετέ το!!!».
Οι επισκέπτες απευθύνονται με οργή στο πρακτορείο μέσω του οποίου έκλεισαν τις διακοπές τους, διερωτώμενοι: «Γιατί στέλνετε κόσμο σε αυτό το ξενοδοχείο, αφού δεν έχει ακόμα τελειώσει; Είναι ντροπή...».
Ένας από τους τουρίστες ο Ρομπ Ορ δήλωσε στην Daily Mail: «Παντού υπήρχαν χαλίκια και βαριά μηχανήματα. Τα δωμάτια δεν είχαν πόρτες και παντού υπήρχαν εργάτες, οι οποίοι μάλιστα τοποθετούσαν οροφή στο εστιατόριο».
Η εταιρεία, πάντως, έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη σε όσους πελάτες ταλαιπωρήθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγή: Newsbomb.gr