“Τα χρόνια περνάνε αγάπη μου”: Το συγκλονιστικό γράμμα μιας μητέρας, στην κόρη της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα συγκλονιστικό γράμμα από την μητέρα στην κόρη που πρέπει να διαβάσουμε όλοι...

"Αγαπημένο μου κοpιτσάκι, τώρα που μεγάλωσα σε παρακαλώ να είσαι υπομονετική μαζί μου, μα περισσότερo απ” όλα σε παρακαλώ να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι περνάω.

Αν τις φορές που μιλάμε επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα πολλές φορές, μη με διακόψεις λέγοντάς μου "Ναι μου το είπες πριν ένα λεπτό αυτό…" Απλά άκουσέ με, σε παρακαλώ. Θυμήσου τις φορές που όταν ήσουν μικρή σου διάβαζα την ίδια ιστορία ξανά και ξανά κάθε βράδυ μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Όταν δε θέλω να κάνω μπάνιο, μη θυμώνεις και μη με κάνεις να νιώθω άσχημα. Θυμάσαι τότε που έπρεπε να σε κυνηγάω και να σκαρφίζομαι ένα σωρό δικαιολογίες για να σε πείσω πλυθείς;

Όταν βλέπεις ότι δεν «τα παίρνω» γρήγορα όσον αφορά την τεχνολογία, δώσε μου λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω και μη με κοιτάς με αυτό το βλέμμα… Θυμήσου γλυκιά μου, ότι εγώ κάθισα υπομονετικά δίπλα σου για να σου μάθω όλα τα απαραίτητα, όπως το πως να τρως σωστά, να ντύνεσαι, να χτενίζεις τα μαλλιά σου… Τώρα που γέρασα σε παρακαλώ να είσαι υπομονετική, αλλά κυρίως να προσπαθήσεις να μπεις στη θέση μου."

Πηγή: fanpage.gr