ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Εντόπισαν τουλάχιστον ένα αναισθητικό στη σορό της άτυχης μεσίτριας


Η μητέρα της άτυχης Ντιάνας, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Η χαροκαμένη μάνα που έχασε τη μοναχοκόρη της κλήθηκε από την ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διαψεύσει τους ισχυρισμούς που κάνει ο δολοφόνος της κόρης της και προσπαθεί να στρέψει σε άλλα άτομα τις έρευνες.

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, Κυριακή Πακιρτζίδου, δήλωσε: «Η οικογένεια παρακολουθεί τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, δεν εγκαινιάζει διάλογο με τον κατηγορούμενο δολοφόνο της μητέρας και συζύγου της οικογένειας, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την οικογένεια και για την ίδια την Ντιάνα , οι οποίοι πλέον στοιχειοθετούν ποινικά αδικήματα εις βάρος του. Η κατάθεση της μητέρας της Ντιάνας σήμερα θα ξεκαθαρίσει κάποιες φαντασιώσεις που έχει ο κατηγορούμενος δήθεν για εμπλοκή συγγενικών προσώπων στην δολοφονία της Ντιάνας».

Η μητέρα της μεσίτριας αναμένεται να καταθέσει πως ήταν με τον σύζυγο της κόρης της και τα παιδιά όλη την ημέρα στο σπίτι, ενώ έφυγε μαζί με τον γιο του στις 11 το βράδυ για να αναζητήσει την Ντιάνα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. 
 

Δείτε τι υποστηρίζει στην προσφυγή του ο αγγειοχειρουργός

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία φέρνει στο φως ιστοσελίδα για την υπόθεση της αδικοχαμένης μεσίτριας. Ο γιατρός που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης. Ο 38χρονος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι παγιδεύτηκε ενώ προσπαθεί να βάλει στο στόχαστρο των αρχών ανθρώπους από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης Ντιάνας τους οποίους υποδεικνύει ως υπόπτους. Μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος μέμφεται την αστυνομία που δεν ερεύνησε άλλα πρόσωπα. 

Ιστοσελίδα εξασφάλισε την προσφυγή στην οποία ο αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για την δολοφονία της άτυχης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ζητά να αρθεί η προσωρινή του κράτηση. 

Ο αγγειοχειρουργός συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση, ούτε κάποιο κίνητρο να σκοτώσει το θύμα: «Προσάγοντας εκτύπωση όλων των διαλόγων που είχα με το θύμα από τον Φεβρουάριο του 2017 που ξεκινήσαμε να έχουμε επαφή μέχρι την ημέρα του θανάτου της, οι σχέσεις μας ήταν άριστες. Από την τελευταία δε επικοινωνία που είχαμε την ημέρα που φέρεται ότι θανατώθηκε μου έστειλε μήνυμα που μου έλεγε «έλα ξεκινάω. Διώξε τους όλους» και εγώ της απαντάω «τους εξαφανίζω τώρα αμέσως», συνομιλία που αποδεικνύει «ότι με χαρά έρχεται στο Νοσοκομείο και με χαρά την περιμένω να έρθει».

Ο 38χρονος συνεχίζει να υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα και έχει παγιδευτεί και δεν διστάζει για ακόμη μία φορά να υποδείξει στις αρχές πως πρέπει να στραφούν και να ερευνήσουν το ευρύτερο περιβάλλον της αδικοχαμένης γυναίκας: «Ο μόνος από τους οποίους ήρθε σε επαφή το θύμα που δεν είχε κίνητρο να την σκοτώσει, ήμουν εγώ, ενώ ουδόλως ακόμη έχει ερευνηθεί , αν υπάρχει άλλο άτομο του περιβάλλοντός της, το οποίο είχε κίνητρο να την θανατώσει». Μεταξύ άλλων υποστηρίζει: «Αποδεικνύεται ότι αποχώρησα από το Ιπποκράτειο ώρα 23:07 ενώ το κινητό τηλέφωνο του θύματος δείχνει ότι αυτό αποχώρησε στις 23:18 δηλαδή 10 ολόκληρα λεπτά μετά από εμένα, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό δεν μετακινήθηκε ταυτόχρονα με εμένα. Το στοιχείο αυτό ουδόλως, ελήφθη υπόψη από κανέναν, ώστε να στρέψει τουλάχιστον τις αναζητήσεις και προς τρίτο άτομο, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή, παρόλο που από την αρχή επιμένω, ότι έχω παγιδευτεί από τρίτο άτομο στην υπόθεση αυτή».  

 
Ο κατηγορούμενος κάνει λόγο για «αμέλεια», ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι δεν την συνάντησε ποτέ 

Ωστόσο μεταξύ άλλων αυτό που εγείρει πολλά ερωτηματικά είναι το σημείο στο οποίο αναφέρει: «Συνεπώς ακόμη δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι πράξη εντέλει θα μου αποδοθεί από το Συμβούλιο, όταν αυτό εξετάσει την υπόθεσή μου (που μπορεί να είναι και αμέλεια) και αν εντέλει θα μου αποδοθεί κάποια πράξη». Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο κατηγορούμενος κάνει λόγο για αμέλεια, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα συνεχίζει να αρνείται ότι την συνάντησε, ένα σημείο που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα αντιφατικό! 

Την ίδια ώρα αμφισβητεί και την ασθενή η οποία έχει καταθέσει στις αρχές και φέρεται να έχει υποστηρίξει πως της «ρίχτηκε» μέσα στο Ιπποκράτειο. Μία μαρτυρία που επιβεβαίωσε και συνάδελφός του γιατρός σε κατάθεσή του στην ανακρίτρια, μετά από διάλογο που είχε με την ασθενή. Ο ίδιος παραδέχεται μεν ότι είχε συνομιλία μαζί της στο facebook η οποία περιέχει ερωτικά υπονοούμενα και από τις δύο πλευρές, ότι την είχε καλέσει το σπίτι του στο Πανόραμα, αλλά συνεχίζει να αρνείται ότι της «ρίχτηκε». 

Ο αγγειοχειρουργός υποστηρίζει ότι ο πρότερος βίος του είναι εξαιρετικά έντιμος, δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό ότι είναι «ιδιαίτερα επικίνδυνος» και αυτοχαρακτηρίζεται υπόδειγμα ανθρώπου. 
 

Τουλάχιστον ένα αναισθητικό εντοπίστηκε στο άψυχο σώμα της Ντιάνας

Ο κατηγορούμενος αρνείται πως συνάντησε την Ντιάνα το μοιραίο απόγευμα και υποστηρίζει ότι η επέμβαση δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα στους ισχυρισμούς που προβάλλει στην προσφυγή του μεταξύ άλλων αρνείται ότι χορήγησε ο ίδιος αναισθητικό στην 36χρονη. «Από κανένα αποδεικτικό στοιχείο αποδείχθηκε ότι εγώ χορήγησα αναισθητικό φάρμακο στην θανούσα και αν ο θάνατός της προκλήθηκε από το αναισθητικό αυτό».

Ωστόσο οι μαρτυρίες θέλουν την Ντιάνα και στην πρώτη επέμβαση που είχε κάνει με τον συγκεκριμένο αγγειοχειρουργό να είχε χρησιμοποιηθεί νάρκωση, κάτι που δεν είθισται σε τέτοιες επεμβάσεις. Μάλιστα ο ίδιος μέσα από συνομιλία του στο facebook με το θύμα, την είχε ενημερώσει ότι «εμείς το κάνουμε με προνάρκωση και μέθη». 

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις προκύπτει ότι στην άτυχη Ντιάνα χορηγήθηκε τουλάχιστον ένα αναισθητικό! 

Συνήθιζε να κάνει βόλτες εκεί που «συμπτωματικά» βρέθηκε το πτώμα της άτυχης μητέρας 
Ο κατηγορούμενος αμαυρώνοντας τη μνήμη της μεσίτριας τονίζει πως η αστυνομία δεν έψαξε τι σχέσεις επαγγελματικές ή ερωτικές είχε το θύμα με τρίτους: «Η αστυνομική ανάκριση επικεντρώθηκε μόνο σε εμένα, χωρίς να ερευνήσει τυχόν εμπλοκή του θύματος με τρίτα πρόσωπα, χωρίς να διαπιστώσει τι σχέσεις είχε το θύμα και με ποιους, χωρίς να ερευνήσει το οικογενειακό περιβάλλον και τυχόν επαγγελματικές ή ερωτικές σχέσεις που είχε με τρίτους». 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι απλά έκανε μία βόλτα εκείνο το βράδυ στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα τονίζει ότι είναι κάτι που συνήθιζε. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι στο ίδιο σημείο που έκανε βόλτες  βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης Ντιάνας.

Ο αγγειοχειρουργός επικαλείται και την απόλυτη συνεργασία του με τις αρχές από την πρώτη στιγμή και την ανταπόκριση του σε ό,τι του ζητήθηκε. Ωστόσο φαίνεται να ξεχνάει τις αντιφάσεις που έπεσε αφού αρχικά είχε πει πως το μοιραίο βράδυ ήταν στο σπίτι του στο Πανόραμα. 
 

Το αίτημα για απομόνωση 
 

Ο αγγειοχειρουργός ο οποίος  σύμφωνα με την δικηγόρο του Βασιλική Μαρινάκη έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενους του, υπέβαλε αίτημα να μπει στην απομόνωση αφού όπως αναφέρει: «Επιθυμώ να κρατηθώ στο χώρο της απομόνωσης γιατί στο θάλαμο του ισογείου που οδηγήθηκα αρχικά έγινα αποδέκτης ύβρεων και απειλών από διάφορους που δεν μπορώ να κατονομάσω ούτε συγκράτησα τα χαρακτηριστικά τους». Το αίτημά του έγινε δεκτό και μεταφέρθηκε «σε ειδικό κελί με έτερο συγκρατούμενο, που τοποθετήθηκε για τον ίδιο λόγο». 

doc1.jpg

doc2.jpg

doc3.jpg

doc4.jpg

doc5.jpg

doc6.jpg

doc7.jpg

doc8.jpg

doc9.jpg

doc10.jpg

doc11.jpg

doc12.jpg

doc13.jpg

doc14.jpg

doc15.jpg

doc19.jpg

doc21.jpg

doc23.jpg

Πηγή: www.defencenet.gr