Κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από την Άννυ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της 4χρονης Άννυ επιχειρούν να συνθέσουν οι ανακριτικές Αρχές, ερευνώντας προς κάθε πιθανή κατεύθυνση.

Τα κενά και οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια "μαρτυρούν" πως κάτι βαθύτερο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αλλά φρικιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σενάρια που διερευνώνται εξονυχιστικά είναι ακόμη και το ενδεχόμενο το άτυχο παιδάκι να έπεσε στα "νύχια" κυκλώματος παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός συνόρων, καθώς σωρεία ενδείξεων (και εκτιμήσεων) συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες ημέρες στα χέρια των ανακριτικών Αρχών, και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι ζητεί να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα η εξαφάνιση του κοριτσιού να σχετίζεται με οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή με παράνομα κυκλώματα εμπορίας οργάνων!

"Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση" επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρονου πατέρα Χάνιμπαλ Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Όσο κι αν η αξιοπιστία της επιστολής ελέγχεται, αφού ο μυστηριώδης αποστολέας προτίμησε να μείνει ανώνυμος, οι αστυνομικές Αρχές την εξετάζουν με προσοχή.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης: