Πρωτοδικείο Πειραιά -13ος,14ος μισθός: Πρώτη δικαίωση για μόνιμους υπαλλήλους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο Πειραιά οι 24 μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου Καλλιθέας, για την αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi, πρόκειται για 24 μόνιμους υπαλλήλους του δήμου Καλλιθέας, για τους οποίους το Δικαστήριο με την απόφασή του διατάσσει να τους καταβληθούν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και επίδομα Αδείας για τα έτη 2014, 2015.

Το pdf της Απόφασης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ:

Σε ανακοίνωσή της η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που έφερε στο φως της δημοσιότητας την επίμαχη απόφαση, την χαρακτηρίζει δικαίωση και ζητά από το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής  «να καλύψει ο σύλλογος όλα τα δικαστικά έξοδα της διεκδίκησης 13ου-14ου μισθού των συναδέλφων μας, ΙΔΑΧ και ΜΟΝΙΜΩΝ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για μια ακόμη φορά δικαιωνόμαστε για τη στοχευμένη πρόταση μας στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΠΑ, να καλύψει ο σύλλογος όλα τα δικαστικά έξοδα της διεκδίκησης 13ου-14ου μισθού των συναδέλφων μας, ΙΔΑΧ και ΜΟΝΙΜΩΝ.

Στο τέλος του μήνα περιμένουμε να προστεθεί στις ήδη θετικές αποφάσεις των συναδέλφων ΙΔΑΧ των Δήμων, η πρώτη εκδίκαση των διεκδικήσεων των ΙΔΑΧ συναδέλφων μας στην Περιφέρεια Αττικής

Ήρθε η ώρα η πρόταση μας να γίνει πράξη από το νέο ΔΣ μετά τις εκλογές της 27ης Νοεμβρίου.

Ας επενδύσουμε τα χρήματα του συλλόγου σε αγωνιστικές διεκδικήσεις προς όφελος όλων των εργαζομένων και όχι σε ψηφοθηρικές, κομματικές και προεκλογικές φιέστες και δράσεις!

Η Γραμματεία της Παράταξης.