Καιρός: Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Αττική. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια του νομού πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός. Ωστόσο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ θα σημειωθεί βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ θα σημειωθεί βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη, όπου αναμένονται και παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη του Πάσχα

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη του Πάσχα. Όμως από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα Ηπειρωτικά και τη νύχτα στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.