Ανατροπή δεδομένων: Βρέθηκε το αυτοκίνητο της Μαρίας Αλιμπινίση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ της υπόθεσης εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση που είχε χαθεί στις 22 Νοεμβρίου 2014 από συγγενικό της σπίτι στην Ιστιαία και η σορός της εντοπίστηκε σχεδόν έναν μήνα μετά στην ακρογιαλιά της Λίμνης Ευβοίας.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, μετά από πέντε μήνες ερευνών, οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας σε χαράδρα βάθους 35 μέτρων στην επαρχιακή οδό Ροβιών-Ιστιαίας, 9-10 χλμ. μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της. Το αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο μόνο στα πλαϊνά, ενώ η θάλασσα απείχε από το σημείο 3 χλμ.

Το ερώτημα είναι αν η Αλιμπινίση, σκόπιμα έπεσε στην χαράδρα, σώθηκε της πτώσης, περπάτησε τρία χλμ. και έπεσε στο νερό ή έριξε κατά λάθος το αυτοκίνητο στο σημείο και συνέχισε με τα πόδια.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναζωπυρώνεται πλέον η έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στην 36χρονη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αλμπινίση εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, τη νύχτα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου 2014 όταν η 36χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.