Γιώργος Τσούκαλης: “Δεν μπορώ να αποκλείσω τη δολοφονία για τον Βαγγέλη”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να οφείλεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε δολοφονία ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

«Σε πολλές υποθέσεις έχουμε δει να γίνονται μεγάλες ανατροπές. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλες τις εκδοχές. Ο φόνος είναι μία από αυτές» δήλωσε στο περιοδικό People.

Όπως τονίζει ο ίδιος, έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες για το θέμα: «Είναι τόσες που κουραστήκαμε να τις διαψεύδουμε. Πρώτα απ’ όλα, οι ανακριβείς αναφορές για το πού βρισκόταν ο Βαγγέλης. Τον έβλεπαν στην Αθήνα, σε μοναστήρια, παντού. Ο θείος του, Γιώργος, αναγκάστηκε να πάει στο Αγρίνιο, γιατί κάποιος δήλωνε σίγουρος ότι ο Βαγγέλης ήταν εκεί». Ο κ. Τσούκαλης εξηγεί ότι πολλές φορές οι εμπλεκόμενοι σε μια υπόθεση προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Ο ιδιωτικός ερευνητής δεν θέλησε να σχολιάσει το βίντεο το οποίο έδωσε για εξέταση στην αστυνομία, ωστόσο απορρίπτει τα σενάρια ότι περιλαμβάνει σεξουαλικές πράξεις. «Επίσης διαψεύδω τις φήμες ότι προέκυψαν από τις μέχρι τώρα έρευνες ευρήματα ή δείγματα σεξουαλικής κακοποίησης του Βαγγέλη» προσθέτει ο κ. Τσούκαλης.

Ο ίδιος, επιβεβαιώνει πως ο άτυχος νεαρός είχε πέσει θύμα βασανιστηρίων: «Αληθεύει το περιστατικό με την πετσέτα και το δέσιμο στην καρέκλα. Αληθεύει επίσης ότι τον έβαζαν να κάνει ντους με κρύο νερό και ότι του έσπασαν τις τάβλες από το κρεβάτι. Ψάχνουμε, όμως, να δούμε τα πολύ περισσότερα που μπορεί να συνέβησαν».

Τέλος, ο κ. Τσούκαλης αποκαλύπτει ότι ένας συμφοιτητής του Βαγγέλη που κατέθεσε, αναγνωρίστηκε όταν μίλησε με αλλοιωμένη φωνή στην τηλεόραση και δέχθηκε απειλές. Παράλληλα, επισημαίνει ότι έχει συναντήσει πολλές φορές στην καριέρα του ανθρώπους που φοβούνται να μιλήσουν επειδή σκέφτονται ότι μπορεί να μπλέξουν.