Σπαράζει στο κλάμα η Βίκυ Σταμάτη – Δέχθηκε ξυλοδαρμό από τον φύλακα


Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στο κανάλι «Ε» στην Δέσποινα Καμπούρη και στην εκπομπή «Γυναίκες» και σπαράζει στο κλάμα ενώ αποκαλύπτει ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό από τον φύλακα.

Είπε μεταξύ άλλων: «Ζήτησα να κλείσει η πόρτα μου για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές… Δεν μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι, τρεις φορές, επειδή του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω».

Και πρόσθεσε: «Εδώ μέσα δεν είναι σουίτα… Πρόκειται για μια αποθήκη ψυχών, που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πλένονται, είναι φιγούρες περίεργες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε. Εύχομαι να μη ζήσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια.

Ευελπιστώ να οδηγηθώ γρήγορα κοντά στο παιδί μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσω κάποια πράγματα. Θέλω να μάθει ο κόσμος, αυτός ο καθοδηγημένος όχλος, ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη, ποια είναι η μάνα του μικρού Άκη. Εδώ πρόκειται για μια συνωμοσία, συνωμοσία του αιώνα. Προσπαθούν να εξοντώσουν και να ξεκληρίσουν μια ολόκληρη οικογένεια. Εγώ ξύπνησα μια μέρα στη φυλακή χωρίς να ξέρω τον λόγο.

Είδα έναν ανακριτή να με αντιμετωπίζει σαν να είμαι η χειρότερη γυναίκα του κόσμου, ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου. Η ζωή μου κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό από τα ίδια μου τα χέρια…».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: gossiptv

[iframe src=»https://player.vimeo.com/video/123113842″ width=»500″ height=»283″ frameborder=»0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ 24-3-2015 from Epsilon TV on Vimeo.