Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί διαρρήκτες που έσπερναν τον τρόμο(φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία...

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, οι οποίοι συνελήφθησαν την 5-9-2013 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, ως μέλη εγκληματικής ομάδας που προέβαινε σε διακεκριμένες κλοπές. 

Μάλιστα, οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραβίαζαν τις πόρτες εισόδου οικιών και διαμερισμάτων, με κλειδιά pass partout που κατασκεύαζαν οι ίδιοι και αφαιρούσαν από αυτές κοσμήματα, τα οποία στη συνεχεία πωλούσαν σε ενεχυροδανειστήρια στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) (επ) AKSENFELD ή GELA ή AIVALIAN ή JONI ή AVIZON (ον) Ilya ή Aivalian ή Gela ή Robert ή Ehud του Abram ή Gionis ή Avraam ή Avram και της Maria ή Lia ή Natasa .

ELAS


Β) (επ) TVILDIANI (ον) Gia του Levan .

ELAS3


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προς διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.