Το πρώτο εφιαλτικό βράδυ της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά την κηδεία


Έπρεπε το 20χρονο παιδί να έχει τραγικό τέλος για να αρχίζουν τα στόματα να ανοίγουν σχετικά με το τι συνέβαινε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων;

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει νέα έρευνα από μηδενική βάση για τα αίτια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία, ενώ φαίνεται πως οι σπουδαστές της σχολής έχουν σταματήσει πλέον να φοβούνται και μιλούν ανοιχτά για τον εφιάλτη που εκείνος ζούσε. Άλλωστε μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση, η οποία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, την περασμένη Κυριακή… όλοι ζητούν τη δικαίωση του Βαγγέλη, απαιτούν η θυσία του να πιάσει τόπο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η σορός του άτυχου σπουδαστή βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του… στην Κρήτη και στην αγκαλιά της μητέρας του! Το μεσημέρι, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο Σελλί του Ρεθύμνου μέσα σε ένα λευκό φέρετρο… ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, για να του πει το «τελευταίο αντίο».

2261011.jpg


Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν για πάντα τον Βαγγέλη, μη μπορώντας να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν… Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού, οι οποίοι είδαν το χειρότερο σενάριο να γίνεται πραγματικότητα.

Οι δυο γονείς, υποβασταζόμενοι από συγγενείς, προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι βάδιζαν στην τελευταία κατοικία του γιου τους… Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της μάνας, η οποία ούρλιαζε στον γιο της:«Είμαι περήφανη Βαγγέλη… Με ακούς; Είμαι περήφανη για σένα». Και μαζί της μια ολόκληρη χώρα δηλώνει περήφανη για το παιδί της.

2261028.jpg


Το πρώτο βράδυ της οικογένειας Γιακουμάκη ήταν… εφιαλτικό. Ήξεραν όλοι ότι ο Βαγγέλης τους, είναι λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι τους… όμως δεν είναι ζωντανός πια, δεν μπορούν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον αγκαλιάζουν.

Κανείς τους δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τους είχε βρει, ενώ ευτυχώς από το σπίτι, στο οποίο δεν σταμάτησαν να ακούγονται μοιρολόγια, δεν έλειπε ο κόσμος. Ένα χωριό, ένα νησί, μια χώρα βρέθηκε εκεί… για να στηρίξει την οικογένεια και να τη βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης:

Η κραυγή απόγνωσης της μάνας του Βαγγέλη Γιακουμάκη πάνω από το φέρετρο!

Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων «Βαγγέλης Γιακουμάκης»: Η σελίδα που έχει συγκινήσει το ελληνικό Facebook!

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη και της ομάδας της για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τα λόγια του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη που τσάκισαν και τον πιο σκληρό

Καταπέλτης το πόρισμα για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη