Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή – Αναλυτική πρόγνωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βελτιωμένο καιρό περιμένουμε την Κυριακή σε όλη τη χώρα και απ΄ό,τι φαινεται δε θα έχουμε φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες πουθενά. Θα είναι μια ανοιξιάτικη μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγα σύννεφα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από 4 εως 6 μποφόρ. Η θερμορκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 εως 14 βαθμούς, στα κεντρικά απο 6 εως 16 βαθμούς και στα νησιά από 8 εως 16 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα και μόνο λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλο καιρό με λίγα μόνο σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 εως 14 βαθμούς κελσίου.

Δευτέρα 16-03-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά.

Τρίτη 17-03-2015, Τετάρτη 18-03-2015 και Πέμπτη 19-03-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.