Φως στο τούνελ: Νέα σοβαρή μαρτυρία από «άνθρωπο-κλειδί» στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» χθες το βράδυ με την Αγγελική Νικολούλη σε ό,τι αφορά την υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Πρωταγωνιστής ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής ο οποίος είπε πως γνώριζε τα ακραία περιστατικά που συνέβαιναν εις βάρος του Βαγγέλη κι έψαχνε απεγνωσμένα να βρει κάποιον τρόπο για να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή κατάσταση. Όπως ακούστηκε στην εκπομπή, ήταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο όταν επικοινώνησε με μία συμβουλευτική τηλεφωνική υπηρεσία υποστήριξης για γονείς και εφήβους.

Στην Γαλακτοκομική Σχολή που διήυθυνε φιλοξενούσε παιδιά από όλη την Ελλάδα και διέθετε οικοτροφείο. Γι' αυτό και ζήτησε τη συμβουλή των ειδικών αφού δεν γνώριζε κανένας πώς να χειριστεί την κατάσταση. Όπως διηγήθηκε, υπήρχαν τέσσερις Κρητικοί φοιτητές που είχαν μεγαλώσει στα βουνά και γνώριζαν από όπλα οι οποίοι φέρονταν πολύ βίαια σε έναν συμφοιτητή τους. Τότε οι σύμβουλοι στους οποίους απευθύνθηκαν του πρότειναν να μιλήσει με τους γονείς του νεαρού και να ξαναεπικοινωνήσει μαζί τους. Όμως εκείνος, όπως χαρακτηριστικά είπε, πίστεψε πως οι σύμβουλοι δεν είχαν αφουγκραστεί πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση και έτσι δεν τους κάλεσε ποτέ πίσω για να τους πει τη συνέχεια της ιστορίας.