Βίαζαν νεαρή και την εξωθούσαν στην πορνεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έζησε εφιάλτη τεσσάρων ημερών φυλακισμένη

Ένα πραγματικό εφιάλτη έζησε μια νεαρή Βουλγάρα στα χέρια δυο ομοεθνών της, ενός 22χρονου άνδρα και μιας 43χρονης γυναίκας, οι οποίοι την έφεραν στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι θα της έβρισκαν δουλειά στα χωράφια. Τελικά, κατέληξε φυλακισμένη με τον 22χρονο να τη βιάζει και να την υποχρεώνει να εκδίδεται σε ηλικιωμένους «πελάτες».

Όπως γράφει το protothema.gr, η 20χρονη γυναίκα πέρασε τέσσερα μερόνυχτα κρατούμενη παρά την θέλησή της σε ένα χωριό στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία, όπου οι μαστροποί ομοεθνείς της τη χτυπούσαν, τη βίαζαν και την απειλούσαν για να την υποχρεώσουν να προσφέρει τις ερωτικές «υπηρεσίες» της. Όταν την εξανάγκασαν να συνευρεθεί ερωτικά με τον 74χρονο Έλληνα, βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει και να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διηγήθηκε τα μαρτύρια στα οποία την υπέβαλαν.

Οι δυο Βούλγαροι μαστροποί συνελήφθησαν μαζί με τον 74χρονο στο σπίτι του στην κοινότητα του δήμου Τριφυλίας και στην κατοχή της 43χρονης κατασχέθηκαν 600 ευρώ που προέρχονταν από τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 20χρονης κοπέλας. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για σωματεμπορία, βιασμό, παράνομη βία και παράνομη κατακράτηση.