Απίστευτες αποκαλύψεις για τη συμμορία που εκβιάζει το νεαρό φοιτητή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δέκα ημέρες συμπληρώνονται από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή από τα Γιάννενα.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τoν Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την εστία του ιδρύματος που φοιτούσε, χωρίς μπουφάν, κινητό και πορτοφόλι, παίρνοντας μαζί του μόνο τα κλειδιά του δωματίου.

Ο 20χρονος Βαγγέλης κατά το πρώτο έτος της σχολής είχε πέσει θύμα εκφοβισμού, δηλαδή bullying, από μία ομάδα «καπετάνιων» που φαίνεται έκαναν ...κουμάντο στη Σχολή τρομοκρατώντας πολλά παιδιά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην Κρήτη, είναι ότι τα μέλη της ομάδας των καπετάνιων και ο επικεφαλής τους, ήταν όλοι τους Κρητικοί. Η σχέση της ομάδας με το Βαγγέλη και τους φίλους του φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα τεταμένη και ο 20χρονος, που περιγράφεται ως ένα ήσυχο και ευαίσθητο παιδί πιθανότατα δεινοπαθούσε. Τα στόματα όμως όλων ήταν ερμητικά κλειστά, όπως συνήθως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαίτερα όταν όλοι φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα «θύματα» των νταήδων.

Ανάμεσα στις μαρτυρίες που καταγράφηκαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» προκύπτει, ότι ο συντοπίτης του Βαγγέλη, «καπετάνιος» της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ολοκλήρωσε πέρυσι τις σπουδές του, με αποτέλεσμα λόγω της απουσίας του το bullying σε βάρος του νεαρού να περιοριστεί. Με δεδομένο όμως ότι υπηρετεί τη θητεία του σε στρατόπεδο της περιοχής, εμφανίστηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή προ ημερών, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση, προκειμένου να πάρει το πτυχίο του και μάλιστα εικάζεται ότι συναντήθηκε με τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη μέσα στο λεωφορείο. Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο νέων, ωστόσο συμφοιτητές του Βαγγέλη διαπίστωσαν ότι η διάθεσή του είχε μεταβληθεί έκτοτε.

Πηγή: cretapost