ΣΟΚ! Εμπλοκή και πρώην υπουργού στο κύκλωμα των μπράβων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος μπράβων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς φαίνεται να προκύπτει όχι μόνο η αγαστή συνεργασία μελών τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά και η εμπλοκή πρώην υπουργού καταδικασμένου για μίζες, πρώην μεγαλοστέλεχους που προφυλακίστηκε επίσης για μίζες.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη 6 σωφρονιστικοί υπαλλήλοι, ένας μεγαλοδικηγόρος, ενας καταζητούμενος ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη σε ληστεία, συγγενείς και φίλοι προφυλακισμένων μεγαλοποινικών, μια νεαρή δικηγόρος και ο απότακτος εκαμίτης που συνελήφθη ως συνεργός του Ξηρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοπός της οργάνωσης ήταν η τοποθέτηση βομβών κατά παραγγελία, είτε για ποινικούς είτε για τρομοκράτες.

Η εμπλοκή του πρώην υπουργού φαίνεται πως αφορά στην εκβίαση (με κάθε τρόπο, πιθανόν με τοποθέτηση βομβών σε συγγενικά του πρόσωπα) κρατούμενου πρώην στενού συνεργάτη του, για το οποίο θεωρεί πως «του έφαγε λεφτά». Μάλιστα φέρεται να αναφέρεται η φράση «έχει πεντακόσια εκατομμύρια σε χρυσό στην Ελβετία».