ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τα «μαζεύει» ο Δρίτσας μετά τη γενική κατακραυγή και την «κατσάδα» Τσίπρα


– Δείτε τη «συμπληρωματική» δήλωση που έκανε ο Θοδωρής Δρίτσας μέσω γραπτής ανακοίνωσης μετά το σάλο που ξέσπασε για τη δήλωσή του περί τρομοκρατών

– Εκτός εαυτού ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να ανασκευάσει το ταχύτερο δυνατό

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε προσωπικά σε έντονο ύφος στον πρώην Υπουργό και στενό συνεργάτη του Θοδωρή Δρίτσα και του ζήτησε να ανασκευάσει άμεσα, καθώς παρακολουθεί εναγωνίως την ταύτιση στελεχών του με τη στήριξη (άμεση ή έμμεση) των τρομοκρατών.

Ο Θοδωρής Δρίτσας ζύγισε – όπως συνηθίζει να κάνει εδώ και χρόνια – και προτίμησε τη σιγουριά της βουλευτικής αποζημίωσης… παρά μια ηρωική έξοδο υπερασπιζόμενος τα πιστεύω του!

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ «Κανάλι 1» και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη.

Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψη μου, ότι για μία ακόμα φορά η Ν.Δ. παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου.

Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα.

Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα”.