Συνελήφθησαν δύο αδέρφια για διακίνηση χιλιάδων πακέτων λαθραίων τσιγάρων!


Τριάντα τρεις χιλιάδες οκτακόσια πακέτα (33.800) λαθραία τσιγάρα εντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ομογενείς – μία 33χρονη και ο 27χρονος αδερφός της- και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 33χρονης, καθώς σε όχημα ιδιοκτησίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1460 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Στη συνέχεια, στην περιοχή της Πολίχνης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος άντρας, διότι κατείχε στο σπίτι του μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων, καθώς και σε διαμέρισμα που διατηρούσε η 33χρονη στη Νεάπολη και χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης λαθραίων τσιγάρων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επιπλέον 32.340 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν τα δύο αδέλφια για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Πηγή: parapolitika.gr