ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Δείτε πόσοι κρατούμενοι δραπέτευσαν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3, αλλά 11 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν τελικά χθες από τις φυλακές Τρικάλων,  σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Πριν από λίγο καιρό από τις ίδιες φυλακές είχε επιχειρήσει να αποδράσει με ελικόπτερο ο Παναγιώτης Βλαστός.

Όπως σας ενημερώσαμε, από τις 20:30 άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Όπως αναφέρουν τα trikalanews.grτραυματίστηκαν 2 φρουροί: πρόκειται για τον 37χρονο Μιχάλη Δημητρίου και τον 40χρονο Κώστα Καρρά. Ο δεύτερος μάλιστα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ο σοβαρότερα τραυματισμένος φρουρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, την ώρα που οι εσωτερικοί φρουροί κάνουν έκκληση για αίμα για τους τραυματίες.

Το χρονικό της απόπειρας απόδρασης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα κρατούμενοι από την τρίτη πτέρυγα των φυλακών έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν την εξωτερική φρουρά.

Ο Παναγιώτης Βλαστός είναι έγκλειστος στην Α' πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρισκόταν ανάμεσά τους.

Ταυτόχρονα, έξω από τις φυλακές άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από ένα ή δύο αυτοκίνητα, προφανώς από συνεργούς κρατουμένων που επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Δυνάμεις των ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων

Εντωμεταξύ ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν εισέλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί στις φυλακές Τρικάλων, προκειμένου να ελεχθούν τυχόν κρατουμένοι με όπλα που βρίσκονται έξω από τα κελιά τους και να εντοπιστεί ο οπλισμός που πιθανόν είναι κρυμμένος, αλλά και για να γίνει καταμέτρηση των κρατουμένων.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο Τρικάλων οι εξωτερικοί φρουροί

Πιθανή ομαδική απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων

Βίντεο: Δείτε την ανταλλαγή πυροβολισμών στις φυλακές Τρικάλων