Θεσσαλία: Χαροπαλεύει μάστορας που έπεσε στο κενό μέσα σε ξενοδοχείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο κενό στο προαύλιο ξενοδοχείου στα Χάνια βρέθηκε από ύψος 2 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από τη σφοδρή πτώση στο τσιμέντο, ένας 53χρονος κάτοικος Νέας Αγχιάλου. Την ώρα του κακού, ο μάστορας ήταν ανεβασμένος σε σκάλα με σκοπό να επισκευάσει λούκι στη σκεπή, όταν για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του.

Ολα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο 53χρονος αιφνιδιάστηκε. Τα πόδια του δεν τον συγκράτησαν και χτύπησε στο κεφάλι αλλά και σε διάφορα μέρη του σώματός του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μάστορας δεν πρόλαβε καν ξεφορτωθεί το καρφί που είχε στα χείλη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στο στόμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε τον παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένο και το διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο 53χρονος εισήχθη στα Επείγοντα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε κατάγματα στα πόδια και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το θώρακα.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, ο πολυτραυματίας διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: taxydromos.gr