Λαμία: Χρυσαυγίτες ξήλωσαν το πανό για το Πολυτεχνείο (Φωτο)


Το πανό είχε αναρτηθεί από από Σύλλογο Σπουδαστών του ΤΕΙ για την εκδήλωση που θα γίνει στις 18:30 σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Στις 04.30 τα ξημερώματα δυο άτομα ξήλωσαν το πανό που ήταν τοποθετημένο στα κάγκελα ακριβώς μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας, που εκείνη την ώρα περνούσαν με το περιπολικό από την πλατεία. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και λίγο πιο πέρα, στην οδό Χατζοπούλου τους συνέλαβαν.

Πρόκειται για δυο αδέλφια από τη Λαμία, οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Όπως είπε μάρτυρας που ήταν μπροστά στο συμβάν, τα δυο αδέλφια είπαν ότι δεν πιστεύουν στο Πολυτεχνείο και γι΄ αυτό κατέβασαν το πανό.

lamia

Μάλιστα ο ένας από τους δυο είχε πάνω του και μαχαίρι. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο ένας από τους δυο κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στη Λαμία σήμερα τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και όλη η αστυνομική δύναμη είναι στο πόδι, για να μην υπάρξουν επεισόδια στις δυο εκδηλώσεις, που θα γίνουν το απόγευμα στο κέντρο της Λαμίας, για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πηγή: lamiareport.gr