Ημαθία: Χαροπαλεύει 7χρονο κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 7χρονο παιδί από την Ημαθία καταπλακώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12-11-2014) από καγκελόπορτα. Αμέσως το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες από τον υπεύθυνο βάρδιας του ΕΚΑΒ, οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως ζήτησαν τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το παιδί μεταφέρθηκε με ειδικό ασθενοφόρο διασωληνομένο.

Προκειμένου να γίνει άμεσα η μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας καθώς η κίνηση μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν αυξημένη. Το ασθενοφόρο έφτασε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και οι εφημερεύοντες γιατροί ανέλαβαν το παιδί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, Γιώργο Καλτσίδη «το παιδί υπέστη αποσυμπίεση του εγκεφάλου. Νοσηλεύεται στην εντατική σε κατάσταση καταστολής. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε». Από την άλλη, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, καθώς ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Βέροιας και η υπόθεση για την ώρα ερευνάται.

Πηγή: karfitsa.gr