Κοζάνη: Σακάτεψε στο ξύλο τη συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να κάνει αποχή


Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου όταν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Την επόμενη ημέρα, οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στην αποχή, αποβλήθηκαν για την «πρωτοβουλία» τους αυτή από τη διεύθυνση του σχολείου.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση στο σχολείο και ένας 23χρονος μαθητής, Αλβανικής καταγωγής, επιτέθηκε σε 15χρονη συμμαθήτριά του, επειδή εκείνη δε συμμετείχε στην αποχή της τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος της επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας και εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του! Η 15χρονη μαθήτρια σοκαρισμένη, ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της για το συμβάν.

Η προσπάθεια του Διευθυντή του σχολείου να συμβιβάσει τους μαθητές ήταν άκαρπη, μιας και η μητέρα του κοριτσιού θέλοντας να προστατέψει το παιδί της, ακολούθησε τη νομική οδό. Ο 23χρονος μαθητής συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Ανακριτή Κοζάνης στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Να σημειωθεί πως τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας, βεβαιώνει εγγράφως το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με αναφορά για τραύματα στο κεφάλι.

Πηγή: kozanilife.gr