Μυστήριο με τη δασκάλα που βρέθηκε ημίγυμνη και τραυματισμένη


Την άκρη του νήματος στην περίεργη επίθεση που φέρεται να δέχθηκε μια 49χρονη εκπαιδευτικός στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τη βρήκαν να περιπλανάται ημίγυμνη και τραυματισμένη έχοντάς τα χαμένα!

Οι περαστικοί που είδαν τη γυναίκα να κινείται μόνη της σε κακή κατάσταση στην περιοχή Κυράτσα, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που έσπευσαν αμέσως να την παραλάβουν και να την μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άρτας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στην πλάτη, αλλά και αμυντικά στα χέρια στην προσπάθειά της να αντισταθεί σε αυτόν που της επιτέθηκε. Πάντως, δεν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Όμως, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση για να εξηγήσει ποιος την χτύπησε και για ποιο λόγο και παρέμεινε για νοσηλεία. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε ότι δε γνώριζε το πρόγραμμα της 49χρονης δασκάλας, παρά μόνο ότι συνήθιζε να κάνει τζόκινγκ στο παραποτάμιο πάρκο κάθε απόγευμα, όπως την Παρασκευή που προσδιορίζεται χρονικά η επίθεση που δέχθηκε.

Πηγή: Protothema.gr