Αδίστακτοι ληστές «σιδέρωσαν» επιχειρηματία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι η τρίτη επίθεση με ηλεκτρικό σίδερο στην Αττική μέσα σε μικρό διάστημα - Τον έκαψαν με σίδερο και έδεσαν τη γυναίκα και τα παιδιά τους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


Η αγριότητα των ληστών δεν τη χωρά ανθρώπινος νους. Με ηλεκτρικό σίδερο έκαψαν στη μέση 55χρονο έμπορο καυσίμων για να τον αναγκάσουν να τους πει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου που είχε στη μονοκατοικία του στη Βούλα!

Η αδίστακτη συμμορία έδεσε την γυναίκα και τα δύο ανήλικα κορίτσια τους και στη συνέχεια αφού άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο έφυγαν ανενόχλητοι.

Τον έκαψαν με σίδερο για να τους πει τον κωδικό του χρηματιοκιβώτιου

Η ληστεία έγινε λίγα λεπτά μετά από τα μεσάνυχτα. Τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία του επιχειρηματία την οδό Καζαντζάκη στη Βούλα. Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον 55χρονο και την οικογένεια του. Έδεσαν τη σύζυγο και τα δύο κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών σε άλλο δωμάτιο και στη συνέχεια τον οδήγησαν εκεί που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Για να τον αναγκάσουν να τους πει τον κωδικό, τον έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια αφαίρεσαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, όπου υπήρχαν μέσα πάνω από 100.000 ευρώ και χρυσαφικά. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, πήραν τα κλειδιά και το πολυτελές αυτοκίνητο του επιχειρηματία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Είναι η ίδια συμμορία που "χτύπησε" Φιλοθέη και Θρακομακεδόνες;

Με βάση τον τρόπο δράσης, αλλά και τα χαρακτηριστικά των ληστών οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι μέλη της ίδιας συμμορίας που τον περασμένο Μάρτιο είχαν εισβάλει σε σπίτι στη Φιλοθέη και είχαν κάψει με ηλεκτρικό σίδερο στην κοιλιά τη σύζυγο γνωστού δερματολόγου για να τους αποκαλύψουν που είναι κρυμμένα τα χρήματα, ενώ και τον περασμένο Ιούλιο τέσσερις αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι με την απειλή πιστολιών και μαχαιριών βασάνιζαν για τρεις ολόκληρες ώρες την τετραμελή οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες, έκαψαν με σίδερο στο πόδι τον πατέρα, ο οποίος είναι δικηγόρος. Μετά τη ληστεία στη Φιλοθέη οι αστυνομικοί της ασφάλειας είχαν συλλάβει έναν Γεωργιανό, δεν είχαν εντοπιστεί όμως οι τουλάχιστον δύο συνεργοί του...

Πηγή: Newsbomb.gr