Καρδίτσα: Μπήκαν στην αποθήκη και τον βρήκαν νεκρό (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία σε ένα θρίλερ που κράτησε δύο ολόκληρους μήνες και συντάραξε την τοπική κοινωνία...

Πρόκειται για τον 70χρονο Φώτη - Θωμά Θεολόγη που αναζητούνταν με Silver Alert από τις 5 Αυγούστου όταν και εξαφανίσθηκε την νύχτα από το χωριό που διέμενε την Πτελοπούλα Καρδίτσας. Ο άτυχος 70χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου σε αποθήκη μεταξύ Ζαΐμίου και Μέλισσας σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία ώστε να προκύψουν ο χρόνος καθώς και τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αν δηλαδή πέθανε από παθολογικά αίτια ή συνέβη κάτι διαφορετικό. Τα επόμενα 24ωρα και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας, αναμένεται να γίνει και η ταφή του, στην περιοχή των Φαρσάλων απ' όπου ήταν και η καταγωγή του.




Τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου ο Φώτης Θεολόγης βρισκόταν στο καφενείο του χωριού. Γύρω στις 02.30, συγχωριανοί του τον αποχαιρέτησαν αλλά όταν τον αναζήτησαν το πρωί, ο Φώτης έλειπε. Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες ανέφεραν πως το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε με την θέλησή του με Ι.Χ. στην περιοχή του Ζαϊμίου.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου του...

Πηγή: karditsalive.net