Μυστήριο με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή των 16χρονων κοριτσιών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ιατροδικαστής και οι εμπειρογνώμονες αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες που οδήγησαν στην απίστευτη τραγωδία, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στον Αγιο Στέφανο:

Τέσσερις δεκαεξάχρονες συμμαθήτριες βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τη μητέρα ενός εκ των κοριτσιών όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα κατέληξε σε μια μάντρα και ανετράπη.

Από το Σάββατο το πρωί, όταν έγινε γνωστή η τραγωδία, οι σελίδες του διαδικτύου έχουν κατακλυστεί από μηνύματα πένθους και οδύνης. Η είδηση της τραγωδίας έχει προκαλέσει σοκ και δεν έχουν σταματήσει μηνύματα όπως «καλό ταξίδι», «όσοι σε νοιάσθηκαν θα σε θυμούνται» και «πεθαίνει μόνο ό,τι ξεχνιέται».

Τα τέσσερα κορίτσια διασκέδαζαν στο πάρτι αποφοίτησης των παιδιών της Γ' τάξης του τοπικού Λυκείου. Λίγο πριν από τις τρεις το πρωί η 41χρονη μητέρα ειδοποιήθηκε από την κόρη της να την παραλάβει και μαζί στο αυτοκίνητο μπήκαν και οι τρεις συμμαθήτριές της, με τις οποίες έμεναν σχετικά κοντά και έτσι θα τις άφηναν στα σπίτια τους.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες - οι αξιωματικοί της τροχαίας δεν διαπίστωσαν εμπλοκή άλλου οχήματος ή σημάδια από φρενάρισμα στον δρόμο - το μικρό αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια σε μια μάντρα σπιτιού, στην οδό Τραπεζούντος 39. Το αυτοκίνητο ανετράπη.

Τα δύο κορίτσια εκτοξεύθηκαν έξω από αυτό ενώ η μητέρα - οδηγός και τα άλλα δύο κορίτσια ανασύρθηκαν μέσα από τις λαμαρίνες.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη μοιραία πορεία του αυτοκινήτου μέχρι να καρφωθεί στο μαντρότοιχο δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και όπως φαίνεται η οδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει.