Καταγγελίες για τον Πρόεδρο του ΝΑΤ Γιώργο Θεοτοκά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στέλεχος της ΔΗΜΑΡ διορισμένο από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που παραμένει στη θέση του Προέδρου του ΝΑΤ ο Γιώργος Θεοτοκάς!


Μετά την καταγγελία της Π.Ε.Μ.ΕΝ που παρουσίαζε τη στάση του Πρόεδρου του ΝΑΤ, Γιώργου Θεοτοκά, ως αντιναυτεργατική, ακόμα μια καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας κάνοντας λόγο για πλήρη αδιαφορία από πλευράς του "στα αποδεδειγμένα διαπραχθέντα υπό του Ταμείου που προεδρεύε εγκλήματα και τις επιλεκτικές μεθόδους εκφοβισμού και φίμωσης των πολιτών".


Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία:


"Πρόεδρε του ΝΑΤ,
 
Σύμφωνα με το ανηρτημένο στην ιστοσελίδα ΝΑΤ βιογραφικό σας, το οποίο επισυνάπτω στο παρών, είστε μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ ("Δημοκρατική" Αριστερά). 
Το ανωτέρω περί διορισμού σας και της πολιτικής τοποθέτησης σας επικυρούται στην
δημοσιευθείσα και αναρτηθείσα στό http://www.902.gr την Πέμ, 10/4/2014 - 20:20 καταγγελία της ΠΕ.Μ.Ε.Ν. κατά υμών, με επιπλέον στοιχεία, παρουσιάζοντας σας ορθώς "ως κυβερνητικό εγκάθετο, στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ., που διορίστηκε με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κι ότι με θράσος αποκαλείτε εκπροσώπους των ναυτεργατών ως μειοψηφία... παρουσιάζει δε η Π.Ε.Μ.Ε.Ν. την στάση σας, ως αντιναυτεργατική...".
Επιπλέον δε κι εκτός των ανωτέρω θέσεων της Π.Ε.Μ.Ε.Ν., έρχομαι με την σειρά μου, να σας καταγγείλλω, για την με σκοπιμότητα αδιαφορία σας, στα αποδεδειγμένα διαπραχθέντα υπό του Ταμείου που προεδρεύετε εγκλήματα και τις επιλεκτικές μεθόδους εκφοβισμού και φίμωσης των πολιτών, "με πλάτες" των επικινδύνως κυβερνώντων (μεταξύ των πρωτεργατών, Ιωάννης ΒΡΟΥΤΣΗΣ κι όχι μόνο), όπως : 
1. Με κατάθεση αγωγών κατά των καταγγελλόντων με σκοπό την φίμωση τους (Φωνάζουν οι κλεφταράδες για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες) 
2. Με παροχή προστασίας (τύπου ΓΚΕΜΠΕΛ) στους αποδεδειγμένους πλαστογράφους του Ταμείου σας, τους οποίους διατηρείτε στις θέσεις τους, σφυρίζων αδιάφορα! 
3. Αδιαφορών σκοπίμως στα αποδεδειγμένα εγκλήματα των επίορκων και διεφθαρμένων του Ταμείου σας, τα οποία συνεχώς καταγγέλλω, όπου οι μεγαλοαπατεώνες δικαιολόγησαν ψευδώς, δεκάδες χιλιάδες ευρώ επιπλέον επ' ονόματι μου στην εφορία, σε σχέση με τα αληθώς καταβληθέντα!
 
Εκτός δε των ανωτέρω, η "τιμιότης" του Ταμείου σας αποδεικνύεται από τ' ακόλουθα :
 
1. Ποιοι συνέφαγαν στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ του επισυναπτόμενου δημοσιεύματος, της 1-3-2014 της directNEWS.gr 
 
2. Οι πλαστογράφοι των 100 εγγράφων του ΝΑΤ, του επισυναπτόμενου δημοσιεύματος 19.06.2013 www.protothema.g----escape_sem_autolink_uri:2d7dc8065f0d2e9634db965aec8ca369---- . Παραμένουν εργαζόμενοι οι απατεώνες; Είναι οι ίδιοι πλαστογράφοι μ' αυτούς που πλαστογράφησαν και αποφάσεις που αφορούσαν εμένα;
 

Σας θέτω λοιπόν εκ νέου τα εξής ερωτήματα Πρόεδρε του ΝΑΤ και πιστεύω κάποτε ν' απαντήσετε! 

 
1. Πόσοι και ποιοι απατεώνες, διεφθαρμένοι του Ταμείου σας δικαιολόγησαν ψευδώς τα δεκάδες χιλιάδες Ευρώ, στις ετήσιες βεβαιώσεις καταβολής συντάξεων για φορολογική χρήση που εξέδιδαν για μένα;
2. Απόλαυσαν τα συγκεκριμένα ποσά κάποιοι και ποιοι;
3. Είμαι ο μόνος παθών ή έχει πέσει φαγόποτι και σ' άλλους συνταξιούχους;
4. Γιατί εναντιώνονται - εν γνώσει σας - οι υπάλληλοι του Ταμείου σας στην εισαγγελική παραγγελία που έχω προσκομίσει δις και δεν μου δίνουν τις ετήσιες βεβαιώσεις συγκεκριμένων ετών του θανόντος πατρός μου; Τους έχει πιάσει φόβος για νέες αποκαλύψεις; Γιατί παρότι γνώστης αδιαφορείτε; 

Ο καταγγέλλων,
 
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Πλαστήρα 12 - Φοίνιξ
18902 Αμπελάκια Σαλαμίνας"