Δύσκολες ώρες για την Πένυ Σκάρου: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μητέρα και την αδερφή της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέο χτύπημα για την Πένυ Σκάρου, η οποία τον περασμένο Ιούνιο έχασε το πόδι της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη στη μέση της Πειραιώς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας, η κυρία Ευτυχία, έπεσε θύμα απρόσεκτου οδηγού, ο οποίος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω σε εκείνη και τη μικρότερη κόρη της, την ώρα που διέσχιζαν διάβαση πεζών στη Καλλιθέα.


"Αν πάθαιναν κάτι η μητέρα μου και η αδελφή μου θα πέθαινα και εγώ από την στεναχώρια μου" ήταν τα πρώτα λόγια της Πένυς Σκάρου, η οποία σοκαρισμένη αποκάλυψε στην Espresso τη νέα περιπέτεια της.

Η μητέρα της χτύπησε στο κεφάλι της αρκετά σοβαρά (έκανε 15 ράμματα) και από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ η αδελφή της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Όλα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μητέρα της άτυχης τραγουδίστριας βρισκόταν στην οδό Δαβάκη, στην Καλλιθέα, με σκοπό να ψωνίσει μαζί με την κόρη της.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τη γυναίκα δεν εξαφανίστηκε, κάτι που έγινε στην περίπτωση της τραγουδίστριας και αμέσως έφτασε περιπολικό για να επιληφθεί τους συμβάντος και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την αιμόφυρτη γυναίκα.

Η Πένυ Σκάρου μόλις πληροφορήθηκε το ατύχημα της μητέρας της τρελάθηκε από την αγωνία της και παρά τα κινητικά της προβλήματα, ζητούσε να βρεθεί στο πλευρό της.
Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.


Διαβάστε επίσης:

Εξιτήριο για την Πένυ Σκάρου!

Συνεχίζει τον αγώνα της η Πένυ Σκάρου–Συναυλία για να συγκεντρωθούν χρήματα

ΣΟΚ: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε ακρωτηριασμένη στην Πειραιώς - Όλα τα νεότερα

Το μήνυμα της αδερφής της τραγουδίστριας, που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Σοκάρει ο πατέρας της Πένυς Σκάρου: «Δεν την αναγνώρισα. Ήταν σαν να είχε περάσει τρένο από πάνω της!»

Πένυ Σκάρου: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τον ακρωτηριασμό της