Άστρος: Απολογείται σήμερα ο παιδοκτόνος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώπιον του ανακριτή Ναυπλίου αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι γονείς του 39χρονου, προκειμένου να απολογηθούν για την άγρια δολοφονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας, ανήμερα της Παναγίας. 

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει έως τώρα ο πατέρας, ο οποίος έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την ομολογία του, εκείνος και η σύζυγός του ζούσαν για χρόνια ένα οικογενειακό δράμα, με το θύμα να χειροδικεί σε βάρος τους και να απειλεί να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια για οικονομικούς λόγους.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο 39χρονος γιος τους την ώρα που τους χτυπούσε παράλληλα τους βιντεοσκοπούσε ενώ τους είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει και τα 7 εγγόνια του.

Ωστόσο διαφορετική άποψη με τα όσα είπε ο παιδοκτόνος στην κατάθεση του στην αστυνομία εξέφρασαν οι γείτονες του άτυχου νεαρού που έμενε στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις απολογίες τους ελεύθεροι αφέθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου, ενώ για τον 71χρονο αδελφό του δράστη που βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας ως το σημείο που του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος, του επεβλήθη χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

A.Koύγιας για υπόθεση παιδοκτόνου: «Ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας»

Αυτή είναι η οικογένεια δολοφόνων του Άστρους (Φωτο)

Έγκλημα στο Άστρος: Την Πέμπτη απολογούνται ο 75χρονος και η σύζυγός του

Φρίκη στο Άστρος - Σκότωσε και έκαψε τον γιο του