Το τελευταίο αντίο στο 10χρονο αγόρι που διαμελίστηκε στη Μύκονο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μπορούσαμε να πούμε σχετικά με τους ελέγχους που θα ξεκινήσουν στο νησί των ανέμων, ωστόσο έπρεπε ξανά να συμβεί το μοιραίο για να κινητοποιηθούν κάποιοι μηχανισμοί και να γίνει το... αυτονόητο.

Σήμερα, Πέμπτη, τόσο η επιχείρηση των θαλάσσιων σπορ στην οποία ανήκε το σκάφος που διαμέλισε τον 10χρονο, όσο και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις παρόμοιου τύπου παραμένουν κλειστές. Ακόμη και στην περιοχή Παράγκα, όπου βρίσκονται μερικά από τα πιο φημισμένα beach bars του κυκλαδίτικου νησιού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν που βύθισε στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα, είναι τέτοιος ο πανικός που διακατέχει τους γονείς μικρών παιδιών που βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές, που δεν τα αφήνουν ούτε να κολυμπήσουν χωρίς την επίβλεψή τους!

Όλα αυτά την ώρα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, η κηδεία του 10χρονου αγοριού στον Κόκκινο Μύλο, της Νέας Φιλαδέλφειας. Νωρίτερα οι γονείς του παιδιού είχαν ζητήσει από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πόνο τους και να είναι όσο περισσότερο διακριτικοί γίνεται κατά τη διάρκεια του τελευταίου αντίου.


Εκτεταμένοι έλεγχοι... κατόπιν εορτής


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, αναμένεται να γίνουν εκτενέστατοι, λεπτομερείς έλεγχοι από ομάδα πραγματογνωμόνων κι εμπειρογνωμόνων του Λιμενικού Σώματος, που θα αφορούν στις απαιτούμενες άδειες, αλλά και στο να εξακριβωθεί αν και κατά πόσο τηρούνται οι συνθήκες ασφαλούς λειτουργίας των επιχειρήσεων αυτών.


Έγινε η νεκροψία


Νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε στην έδρα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αιγαίου, που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου, η νεκροψία - νεκροτομή του άτυχου 10χρονου.

Τη νεκροψία έκανε η προϊσταμένη του τμήματος κι από εδώ και πέρα αναμένεται να βγει το πόρισμά της, που θα αναφέρεται λεπτομερώς στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αγοράκι διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους που μέχρι πριν λίγα λεπτά του χάριζε στιγμές ανεμελιάς.


Πηγή: Νewsit.gr