Κυκλοφορεί και… οπλοφορεί η Πόλα Ρούπα;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το δεύτερο όπλο που δεν βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης έχει στα χέρια της η σύντροφός του ή άλλο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία - Κορυφώνεται η έρευνα για τον εντοπισμό της γιάφκας της οργάνωσης.

Νέα στοιχεία φαίνεται πως προκύπτουν όσο περνούν οι ημέρες κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς επιχείρησης που έχει στηθεί σε όλη τη χώρα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. η σύντροφος του τρομοκράτη Πόλα Ρούπα, η οποία έχει τραπεί σε φυγή, φαίνεται να έχει στα χέρια της το δεύτερο όπλο, το οποίο δεν εντοπίστηκε στο κρησφύγετο του Μαζιώτη, όπου διέμενε με την ίδια και το παιδί τους στο Μαρούσι.

Η εκτίμηση αυτή της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται μετά τον εντοπισμό στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η Ρούπα με το όνομα Παπασωτηρίου πριν από δύο χρόνια δύο θηκών από όπλα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν κάποια άλλα ζωτικής σημασίας στοιχεία, καθώς η Πόλα Ρούπα φρόντισε να καθαρίσει το χώρο μεθοδικά από στοιχεία που ενδεχομένως θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι διωκτικές αρχές.

Αγνώριστη η Ρούπα με ξανθιά κοντά μαλλιά

Με τη συνδρομή κοινών ποινικών καταφέρνει η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη να διαφεύγει της σύλληψης. Αυτό θεωρείται δεδομένο πλέον στις τάξεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ειδικά μετά τη σύνδεση που αποδείχθηκε ότι υπάρχει μεταξύ του φερόμενου ως αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα και της ομάδας Παλαιοκώστα.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, η λεία που έχει καταφέρει να αποκομίσει από τις ληστείες του Επαναστατικού Αγώνα και η οποία υπολογίζεται σχεδόν στο 1,5 εκατ. ευρώ, είναι αυτή που με τη βοήθεια και των ποινικών, ενδεχομένως της ομάδας Παλαιοκώστα – αλλά όχι μόνο – να έχει εξασφαλίσει τη διαφυγή της Πόλας Ρούπα.

Γείτονες του Μαζιώτη και της Ρούπα κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι, το οποίο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούπα ήταν πλέον ξανθιά και με κοντό μαλλί, ενώ δήλωνε στο επάγγελμα διορθώτρια.

Ψάχνουν για δύο οι γιάφκες;

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής «χτενίζουν» περιοχές εντός και εκτός Αθηνών, προκειμένου να εντοπίσουν, όχι μία αλλά δύο γιάφκες, καθώς όπως εκτιμούν στη μία πιθανόν να κρύβονται όπλα και στην άλλη εκρηκτικά.

Σύμφωνα, λοιπόν με τις εκτιμήσεις η ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνει τις έρευνες στον Μαραθώνα, όπου εικάζουν πως βρίσκεται η μία γιάφκα και στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, στην περιοχή όπου έγινε η αγορά του αυτοκινήτου, το οποίο χρησιμοποιούσε στις ληστείες ο Μαζιώτης.

{YouTube}6yi958pOfgc{/YouTube}

Πηγή: newsbomb.gr

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Ετσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα (Φωτο)

ΤΩΡΑ: Στον Κορυδαλλό ο Νίκος Μαζιώτης