Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: ” Έχασα δυο σπίτια…”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπετι την ηλικία του, μιλά για την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» αλλά και τα δυο σπίτια που έχασε!

Για την ηλικία του, είπε στην εκπομπή Happy Day: «Δεν είμαι νεαρός. 52 είμαι. Είμαι στη δεύτερη νεότητα. Στην τρίτη θα σαπίσω.»

Όσο για την επιτυχία του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» δήλωσε:«Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Μας μιλά για τη συγκεκριμένη δουλειά και μας ευχαριστεί που του προσφέρουμε μία ώρα ευχαρίστησης το βράδυ»

Και τέλος τόνισε «Ούτε πρόκειται να με ενοχλήσει γιατί ποτέ δε τα βρήκα έτοιμα. Απ' τα λίγα ξεκίνησα, στα λίγα ξαναγύρισα. Και το χρήμα δε σημαίνει κάτι. Ξέρω κι άλλους ανθρώπους που το χρήμα δεν σημαίνει κάτι, ξέρω κι άλλους ανθρώπους που όταν ήρθα στα δύσκολα με βοήθησαν κι αυτούς τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχασα δυο σπίτια που ευτυχώς που μπόρεσα να τα έχω κι αυτά γιατί ξέρω ότι σε αυτό που ήθελα να κάνω, στο όραμά μου δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν και οι άλλοι το δικό μου όραμα, τη δικιά μου αποτυχία. Έπρεπε αυτοί που συνεργάζονται μαζίμου να πληρωθούν. Δε με απασχόλησε, δεν έχω καμία κτημοσύνη στα πράγματα, ούτε και στους ανθρώπους.»

{YouTube}AKIvFR47vC4{/YouTube}


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ