Μαρία Χάνου: Σε ποια σειρά βλέπαμε μικρή τη νέα πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μαρία Χάνου είναι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

Η Μαρία Χάνου, υποδύεται την Βέλη στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας συστήνεται τηλεοπτικά. Πίσω στο 2005, η 23χρονη ηθοποιός είχε υποδυθεί την Κατίνα σε παιδική ηλικία στην σειρά του MEGA «Οι μάγισσες της Σμύρνης».

Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια ηθοποιών; «Δεν μπορώ να σου πω ωραία ή άσχημα, γιατί δεν ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις σε μια άλλη οικογένεια. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι πως ό,τι αναμνήσεις έχω είναι ευχάριστες. Μεγάλωσα χαρούμενα και ήμουν συνεχώς μέσα στα θέατρα!»

Το να ασχοληθείς με την υποκριτική ήταν για εσένα μια αναπόφευκτη εξέλιξη; «Νομίζω πως ναι. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο.»

Οι γονείς σου μαθαίνοντας για το ρόλο στη «μουρμούρα», τι σου είπαν; «Τους το είπα από το τηλέφωνο, χάρηκαν πάρα πολύ και οι δύο. Μου είπαν πρακτικά πράγματα ως συμβουλές. Να είμαι φυσική, να είμαι χαλαρή, να είμαι ο εαυτός μου, να μην αγχώνομαι και να το χαρώ.»

Παρ’ όλ’ αυτά δεν είναι η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση. Είχες υποδυθεί τη νεαρή Κατίνα στις «Μάγισσες της Σμύρνης» όταν ήσουν 11 ετών. «Τώρα είναι εντελώς διαφορετικό. Σε εκείνη την ηλικία ήταν για μένα ένα παιχνίδι όλο αυτό, δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η δουλειά μου ή ότι έχω κάποιο λόγο που το κάνω».

Πηγή: www.zappit.gr