Αυτός είναι ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε ο Μαζιώτης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τύχη με το μέρος του είχε ο ειδικός φρουρός, ο οποίος τραυματίστηκε από τους δύο πυροβολισμούς του Νίκου Μαζιώτη κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής σύλληψης του στο Κέντρο, καθώς η μία σφαίρα εξοστρακίστηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του, χωρίς να προκαλέσει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο 29χρονος ειδικός φρουρός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, φέρει διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και του χορηγείται προληπτική αγωγή για τα μικρόβια. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατάγεται από την Πάτρα με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι έχει υπηρετήσει σε αρκετές μονάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενώ τώρα βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα την ημέρα της συμπλοκής με τον Μαζιώτη, η... γνωριμία τους έγινε τυχαία καθώς ο 29χρονος αστυνομικός συμμετείχε στην επιχείρηση «Θησέας» για την πάταξη του λαθρεμπορίου.

Στο πλευρό του 29χρονου ειδικού φρουρού που νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝΑ βρίσκονται οι συγγενείς του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: