ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τα δανεικά του δολοφόνου – Η άγνωστη απόφαση του ειδικού φρουρού μετά το στυγερό έγκλημα…


Οι αστυνομικοί συμπληρώνουν τα κομμάτια στο παζλ της δολοφονίας του άτυχου ταξιτζή… Οι κινήσεις του ειδικού φρουρού στο μικροσκόπιο των ερευνών Τα νέα στοιχεία έρχονται από κατάθεση που έδωσε πρόσωπο που θεωρείται κλειδί στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς φέρεται να γνωρίζει καλά τον 30χρονο ειδικό φρουρό που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία, μετά την δολοφονία, ο ειδικός φρουρός κάλεσε άλλο ταξί και δανείστηκε από τον οδηγό 200 ευρώ! Ο δολοφόνος ειδοποίησε το ταξί για να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος και όπως υποστηρίζει ο άνθρωπος που έδωσε την κατάθεση ζήτησε και πήρε 200 ευρώ.

Ο δράστης της δολοφονίας ισχυρίζεται πως στην δολοφονία τον οδήγησε το πάθος του για τον τζόγο. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είχε παίξει και χάσει όλα του τα χρήματα τζογάροντας και δεν είχε να δώσει στην σύζυγό του 200 ευρώ που του ζήτησε για το σούπερ μάρκετ. Έτσι αποφάσισε να ληστέψει έναν ταξιτζή, πιστεύοντας πως θα έβρισκε τα χρήματα που ήθελε.

 Ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 52χρονου ταξιτζή παραπέμπεται από τον ανακριτή για δολοφονία και όχι για ληστεία. Η κατηγορία δείχνει ότι οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές αναζητούν άλλο κίνητρο.

Οι αναφορές σε τζόγο και σε χρέη του 30χρονου τα οποία ίσως του θόλωσαν το μυαλό και έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει φαίνεται ότι δεν πείθουν όσο και το κίνητρο της ληστείας για μερικά ευρώ. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές είναι έτοιμες να διενεργήσουν έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα πάντα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τα δύο πρόσωπα, ωστόσο δεν προκύπτει από κανέναν και πουθενά οποιαδήποτε σχέση. Θύτης και θύμα λένε μάρτυρες και πληροφορίες μοιάζουν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Έτσι στο μικροσκόπιο έχουν μπει τώρα με εντολή εισαγγελέα όλα τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Οι αρχές θέλουν να δουν εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ των δύο ή εάν θύμα και θύτης είχαν επαφές με κοινά άτομα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί θα ελέγξουν όλες τις κινήσεις των λογαριασμών ώστε να διαφανεί εάν υπάρχει κάποια σύνδεση ή εάν υπάρχει κάποιο κίνητρο για τον 30χρονο. Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες λένε πως όσο ο ειδικός φρουρός αρνείται να μιλήσει ξεκάθαρα η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι.

[g_youtube v=»7b7LLjwTGWs»]


Πηγή
Tromaktiko