ΣΟΚ για γνωστό ηθοποιό – Βρέθηκε τετ α τετ με τον Νίκο Μαζιώτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με δραματικό τρόπο περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Λαέρτης Βασιλείου, τη στιγμή που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η καταδίωξη.

Με μια ανάρτησή του στο facebook ο Λαέρτης Βασιλείου αναλύει όσα δραματικά συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μοναστηράκι, ενώ, καταγράφει τον τρόμο που έζησε όταν το όπλο του καταζητούμενου ακούμπησε πάνω του και τριγύρω ακούγονταν πυροβολισμοί.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα το μεσημέρι κατηφορίζοντας στο Μοναστηράκι ακούω πυροβολισμούς. Σε απόσταση αναπνοής ένας άνδρας με πιστόλι στο χέρι με κοιτάει κατάματα... Έχω παγώσει... Στα 30 μέτρα αστυνομικοί του φωνάζουν να παραδοθεί... Γυρίζει τους κοιτάει... Εγώ κάνω βήματα πίσω... Στην επιστροφή του σχεδόν πέφτει π

άνω μου... Το πιστόλι του με ακουμπάει στον ωμό την στιγμή που με προσπερνάει... Πιο πάνω προσπαθεί να σταματήσει ένα αυτοκίνητο για διαφύγει αλλά δεν... Έχω μείνει εκεί και προσπαθώ να συνέλθω... Τρέμω... Όταν γύρισα σπίτι έμαθα ότι συνελήφθη ο Ν. Μαζιώτης... Αυτά...!»

Οπως ήταν αναμενόμενο ο ηθοποιός δέχθηκε αρκετά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του.

Σημειωτέον ότι ο Λαέρτης Βασιλείου έγινε ευρέως γνωστός με την παράσταση «Corpus Christi» την οποία προσπάθησε να ανεβάσει στο θέατρο «Χυτήριο», ωστόσο, ακολούθησαν διαδηλώσεις από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακραίες εκκλησιαστικές οργανώσεις.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις απειλές και τις εμετικές δηλώσεις στελεχών του ακροδεξιού κόμματος η παράσταση κατέβηκε.

Πηγή: iefimerida

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: