Έτσι έφτασαν στα ίχνη του Νίκου Μαζιώτη – Χτενίζει όλη την Αττική η Αντιτρομοκρατική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χτενίζει όλη την Αττική η Αντιτρομοκρατική για να βρει τους συνεργάτες του Μαζιώτη - Πως έφτασαν στα ίχνη του- Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης του διαβόητου τρομοκράτη.


Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί ένας αστυνομικός που διενεργούσε ελέγχους για το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας είδε τέσσερα ύποπτα άτομα να είναι μεταμφιεσμένα έξω από υποκατάστημα γνωστής τράπεζας. 

Ο ειδικός φρουρός ειδοποίησε αμέσως την ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ. Σχεδόν ταυτόχρονα μετά την άφιξη της ΔΙΑΣ, έφτασαν στο σημείο και οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό διάστημα «ακουμπούσαν» τον Μαζιώτη.

Η σύλληψη και η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε με απόλυτο επαγγελματισμό αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον εξουδετερώσουν χωρίς να χυθεί αίμα αθώων πολιτών και περαστικών. 

Όπως όλα δείχνουν η Αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες για το τι ετοίμαζε η ομάδα του Μαζιώτη, αφού η έλευση της υπηρεσίας στο σημείο της συμπλοκής ήταν ανεξήγητα γρήγορη.

Αυτη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Αττική προκειμένου να εντοπιστεί η ομάδα υποστήριξης του Μαζιώτη καθώς και όλοι οι «σύνδεσμοι» με τους οποίους είχε επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ενδιαφέρον της αστυνομίας εντοπίζεται ιδιαίτερα στα Νότια Προάστια, ενώ τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. σαρώνουν τον Αττικό ουρανό. 

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: