Τρόμος στην Αττική για τους ληστές με το ατμοσίδερο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Αττικής έχουν γίνει οι ληστές που βασανίζουν τα θύματα τους προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους από τον περασμένο Μάρτιο χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη τους.

Πριν από λίγες ημέρες οι αδίστακτοι δράστες είχε εισβάλλει σε σπίτι γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες και υπέβαλαν την 4μελη οικογένεια σε άγρια βασανιστήρια.

Η αγριότητα των κακοποιών οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ είναι Γεωργιανοί είναι πρωτοφανής.

Ο άτυχος δικηγόρος κατέθεσε στους αστυνομικούς:

«Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Με την απειλή των όπλων μας ακινητοποίησαν, φίμωσαν και έδεσαν εμένα, τη γυναίκα μου και τα δύο μας ανήλικα παιδιά και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Για να τους αποκαλύψω που είναι κρυμμένα τα χρήματα, με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στο πόδι και με απειλούσαν ότι θα με τυφλώσουν από το ένα μάτι ! Για να με πιέσουν μάλιστα περισσότερο, έφθασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα κόψουν το δάχτυλο του μεγάλου μου γιου ! Τελικά αφού άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά έφυγαν».

Τον περασμένο Μάρτιο οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε διώροφη οικία στο Χαλάνδρι όπου διαμένει γνωστός γιατρός-δερματολόγος και βασάνισαν τη σύζυγό του, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είναι κρυμμένα τα χρήματα και κοσμήματά τους.

Μάλιστα, όταν είδαν πως δεν τους αποκάλυπτε πού θα έβρισκαν αυτό που ήθελαν, την έκαψαν στην κοιλιά με πυρακτωμένο ατμοσίδερο.


Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αστυνομία - Βρέθηκε Uzi σε τροχόσπιτο στον Πειραιά

Πιάστηκε να κλέβει ασθενείς μέσα σε νοσοκομείο του Πειραιά

Φοιτητής προανήγγειλε ένοπλες επιθέσεις για να εκδικηθεί το Πανεπιστήμιο Πειραιά