Συγκλονίζουν τα λόγια του γιατρού της Πένυς Σκάρου – Έκκληση της τροχαίας για πληροφορίες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πόδι της Πένυς Σκάρου όταν τη μετέφεραν στο ΚΑΤ μίλησε ο Γιώργος Μαχαιράς, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Ο γιατρός, εξήγησε ότι η ζωή της 29χρονης τραγουδίστριας βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο, μιας και όλες αυτές οι βλάβες που είχε υποστεί, παρήγαγαν τοξίνες επικίνδυνες για τον οργανισμό.

Αυτός είναι και ο λόγος που το πόδι της δεν είχε καμία ελπίδα να σωθεί:

«Το πόδι σε εμάς ήρθε ήδη ακρωτηριασμένο με βαρύτατες βλάβες. Δεν ξέρω τι πέρασε πάνω από αυτό το πόδι, αλλά είχε συνθλιβεί πλήρως. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σωθεί».

Για τη σοβαρότητα της κατάστασης της κόρη του, μίλησε και ο πατέρας της Πένυς Σκάρου, ο οποίος είπε πως δεν την αναγνώρισε όταν την είδε, αφού έμοιαζε λες και είχε περάσει φορτηγό από πάνω της.

Το χρονικό του ατυχήματος
Η Πένυ Σκάρου βρέθηκε άσχημα χτυπημένη και αβοήθητη στην οδό Πειραιώς 181 στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου από περαστικούς οδηγούς,

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα, μιας και οι έρευνες της Τροχαίας βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Το αρχικό σενάριο, ήταν πως η Πένυ χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο από ασυνείδητο οδηγό.

Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση σύμφωνα με την Τροχαία, η 29χρονη καλλιτέχνης να έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει πάνω σε κολόνα.

Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μιας και εκείνη την ώρα η κυκλοφορία στο σημείο ήταν ελάχιστη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μάρτυρες που να μπορούν να πουν με ακρίβεια πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

ΩΣΤΟΣΟ, όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, καλό είναι να επικοινωνήσει με την Τροχαία, στο τηλέφωνο: 210-5284000.

Πηγή: athensmagazine.gr