Μητροπολίτης Κυθήρων: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς του για εμβόλιο και εκτρώσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μητροπολίτης Κυθήρων: Πρόκειται για τον Μητροπολίτη από την περιοχή των Κυθήρων, ο οποίος ονομάζεται Σεραφείμ. Ο ίδιος προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες. Το αντίθετο μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς πως ενεργοποιήθηκε, ο εισαγγελέας. Αναλυτικότερα:

Μητροπολίτης Κυθήρων: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ, μίλησε για το εμβόλιο και τις εκτρώσεις. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα!

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ, καθώς τα όσα απαράδεκτα και… ψεκασμένα είπε για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και τις εκτρώσεις(!) προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα!

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων, η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.

Μητροπολίτης Κυθήρων: Ορισμένες από τις δηλώσεις του

Θυμίζουμε, ο Σεραφείμ υποστήριξε μεταξύ άλλων, μετά τον Εσπερινό της Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων: «Τα εμβόλια γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα με σκοπό να κάνουν τον μετάνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο, δηλαδή, που θα είναι ένα ρομπότ». Μάλιστα, σημείωσε πως γνώστης αυτής της «συνωμοσίας» είναι και ο πάπας.

Ακολουθεί βίντεο, με ολόκληρες τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ:

πηγη: www.enimerotiko.gr