ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Χειροθεσία Οικονόμου και εγκαίνια Έκθεσης Εκκλησιαστικών ειδών (ΦΩΤΟ)

-Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ

Άψογη διοργάνωση από τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Παναγιώτου

– Τον Πρόεδρο ΚΕΔΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής εκπροσώπησε ο Εκδότης Piraeus Press και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς Ιερούργησε σήμερα Κυριακή 14.04.2019 Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, χειροθέτησε σε Οικονόμο τον π. Φανούριο Κατσαρό, εφημέριο του Ναού, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύτιμη προσφορά και συμβολή του στον δύσκολο και επίπονο τομέα της Φιλανθρωπίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο π. Φανούριος, συντονίζει καθημερινά με ομάδα νέων του Ναού, την προσφορά φαγητού σε αστέγους που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για το πρόσωπο του π. Φανουρίου, ο οποίος διακονεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς από την εις Διάκονον Χειροτονία του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους ενορίτες, όσο και στους συνεργάτες του Ναού.

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, παρουσία πλήθους κόσμου, τέλεσε τα εγκαίνια των νέων Γραφείων του Ναού που δημιουργήθηκαν χάρη στις καθημερινές και από πολλών μηνών προσπάθειες του Προϊσταμένου Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Παναγιώτου, αλλά και της εκθέσεως Εκκλησιαστικών ειδών και βιβλίων «Ισαπόστολοι» που λειτουργεί ως υποκατάστημα του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στον πολύ όμορφο αυτό χώρο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν αντικείμενα Λατρείας, όπως Ιερά Σκεύη, Εικόνες, καθώς επίσης και άλλα Εκκλησιαστικά είδη προερχόμενα κυρίως από το Άγιον Όρος, αλλά και άλλες μοναστικές πολιτείες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: