Στη γιορτή νεολαίας της Μητρόπολης Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Φωτο)


Στην 30η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά που παραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο, έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος του μεγάλου λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

1amar

Ο κ. Μαρινάκης βράβευσε τις ομάδες των ενοριών του Πειραιά που συμμετείχαν στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ενώ κατά τον χαιρεισμό του συνεχάρη την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και τον Μητροπολίτη Σεραφείμ για το ποιμαντορικό του έργο, καθώς και για την έντονη και πολυεπίπεδη παριουσία τους στην κοινωνική ζωή της πόλης.

2mae32

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη για την έμπρακτηβοήθεια που παρέχει στο φιλανθρωπικό έργο της Πειραϊκής Εκκλησίας, χαρακτηρίζοντάς τον πολύτιμο αρωγό σ’ αυτό. Μάλιστα, όπως είπε, εκτός από την προσφορά του αναφορικά με τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης και την εν γένει κοινωνική της δράση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναλαμβάνει την κάλυψη του συνολικού κόστους των αναγκών για τις κατασκηνώσεις της Πειραϊκής Εκκλησίας.

1awear

Την ίδια στιγμή, όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην διάρκεια της εκδήλωσης,η νεοσύσταστη εφημερίδα της Εκκλησίας «Ορθόδοξη Κιβωτός», που έχει αγκαλιαστεί από τα πρώτα κιόλας φύλλα της από το αναγνωστικό κοινό, θα αναλάβει τα έξοδα για τον πλήρη εξοπλισμό Εργαστηρίου Πληροφορικής, το οποίο θα λειτουργήσει στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης.

Διαβάστε επίσης: