Σύρος: Ποδοσφαιριστής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 28 του χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 28χρονος Κώστας Φελουτζής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει ότι δεν αισθανόταν καλά, με δυσφορία και πόνους στην καρδιά.

Τραγική ειρωνεία ήταν ότι μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που Ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος ήταν αθλητής ποδοσφαίρου της ομάδας του Α.Ο. Πάγου και τον τελευταίο καιρό αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, ενώ είχε απευθυνθεί σε Ιατρούς.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σύρου από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.

Συγκλονισμένη είναι η συριανή κοινωνία, καθώς πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάγου, Κώστας Φελουτζής έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες ο 28χρονος επιθετικός ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τήνο για το χθεσινό παιχνίδι.

Το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Κώστας ήταν ένα αγαπητό παιδί και πραγματικά η απώλειά του έχει συγκλονίσει όλη την κοινωνία της Σύρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportcyclades.gr.