LIVE: Ελλάδα – Λιχτενστάιν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Εθνική αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Βοσνίας κι απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. 

Η λογική λέει πως ακόμα και με, το κλασικό και πολυφορεμένο πλέον, 1-0, εύκολα ή δύσκολα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Εθνική θα πάρει τρεις βαθμούς από το Λιχτενστάιν. Κι όμως… Οι 25 βαθμοί, που θα είναι εκτός εξαιρετικού απροόπτου η τελική συγκομιδή της Ελλάδας στον 7ο όμιλο των Προκριματικών του Μουντιάλ, δεν είναι αρκετοί για απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014. Γιατί, όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι και η συγκομιδή της Βοσνίας με την οποία πάμε… χέρι-χέρι στον όμιλο εδώ και πολύ καιρό.

Εκτός κι αν η Λιθουανία στον αγώνα που θα γίνει την ίδια ώρα στο Κάουνας, καταφέρει τη μεγάλη έκπληξη και παράλληλα ένα… μοναδικό δώρο για τη «γαλανόλευκη». Αν η Βοσνία δεν κερδίσει τους Λιθουανούς, τότε η επικράτηση της Εθνικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσει απευθείας εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος περιμένει πάντως «γκέλα» των Βόσνιων, το ίδιο φαίνεται πως πιστεύουν και οι διεθνείς, οπότε γιατί να μην αισιοδοξεί κανείς;

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ