Αβραάμ: “Για τη νίκη στη Ζένιτσα”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η Εθνική ομάδα δεν θα παραταχθεί με στόχο την ισοπαλία κόντρα στη Βοσνία, αλλά θα διεκδικήσει τη νίκη.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κι αναφέρθηκε τόσο στη δική του παρουσία στην αποστολή όσο και στο προσεχές παιχνίδι με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, την Παρασκευή (22/03).

«Νιώθω χαρά και ικανοποίηση για την επιστροφή μου. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη και θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Εγώ νιώθω καλά, αλλά ο κύριος Σάντος θα αποφασίσει το αν θα παίξω. Το σημαντικό, πάντως, είναι να κερδίσει η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, πρόσθεσε: «Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Χρειάζεται ισορροπίες σε όλες τις γραμμές. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Βοσνία είναι καλές τόσο στην άμυνα, όσο και από τη μέση και μπροστά. Εμείς ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε και πάλι».

Τέλος, ο 28χρονος αμυντικός ανέφερε: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και πάλι και θα φτάσουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».