Απίστευτο περιστατικό: Ξυλοκοπήθηκε οδηγός ΚΤΕΛ 



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνάντησε στο ύψος των Μύλων ένα αυτοκίνητο το οποίο του έκλεινε το δρόμο και έκανε χρήση της κόρνας για να απομακρυνθεί από το σημείο - Ο συνοδηγός του ΙΧ επιτέθηκε και τραυμάτισε τον οδηγό - Δείτε βίντεο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας οδηγόςλεωφορείου στους Μύλους Αργολίδας, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λεωνίδιο.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνάντησε στο ύψος των Μύλων ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο του έκλεινε το δρόμο και έκανε χρήση της κόρνας για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η κόρνα φαίνεται πως εξόργισε τον συνοδηγό του ΙΧ που σύμφωνα με το argolideseidiseis.gr, πέταξε έναν καφέ στον οδηγό του λεωφορείου, βγήκε από το αυτοκίνητο και ακολούθησε συμπλοκή.

Αποτέλεσμα ο τραυματισμός στο κεφάλι και το πρόσωπο του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο οποίος έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας Μύλων.

«Στα καλά καθούμενα μου έριξε καφέ, με έβρισε και με χτύπησε. Τον ξέρει ο κύριος αντιδήμαρχος που είναι και φίλος του, να πάτε να ρωτήσετε τον κύριο αντιδήμαρχο. Πάτησα κόρνα γιατί ήταν στη μέση του δρόμου και κατέβηκε για τσαμπουκά. Με χτύπησε επειδή του κόρναρα. Έχω μάρτυρες όλο το λεωφορείο», είπε ο οδηγός.

Στο σημείο πήγε άλλος οδηγός του ΚΤΕΛ που παρέλαβε το λεωφορείο, τον οδηγό με τραύματα και τους επιβάτες σοκαρισμένους από το άγριο περιστατικό, με τελικό προορισμό το Λεωνίδιο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.