ΕΚΤΑΚΤΟ – Φωτιά στην Αττική: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φωτιές στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε κτήριο που κάηκε στα Βριλήσσια

Κατά πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της

Μετά τις καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις και περιουσίες, δυστυχώς οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Αττική, έφεραν και την πρώτη απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την φωτιά που πέρασε από την περιοχή των Βριλησσίων. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε από πυροσβέστες, απανθρακωμένη σορός, πιθανόν γυναίκας, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.

Κατά πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Εν τω μεταξύ, στάχτη έγιναν σπίτια και επιχειρήσεις σε Πεντέλη, Βριλήσσια και Χαλάνδρι, από όπου πέρασαν τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη Βορειοανατολική Αττική για δεύτερη ημέρα.

Οι δασικές εκτάσεις που έχουν καεί είναι τεράστιες, ενώ η πυρκαγιά έφτασε μέχρι και σε σπίτια και επιχειρήσεις, καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα πολλές ανθρώπινες περιουσίες.

Διαβάστε επίσης:

EKTAKTO: Νέα μεγάλη φωτιά τώρα μέσα στην νύχτα σε νησί – Συναγερμός στην Πυροσβεστική